GDPR2018-05-21T12:02:36+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

V skladu z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov sme upravljavec osebnih podatkov obdelovati osebne podatke, če je podana osebna privolitev posameznika. Osebna privolitev je prostovoljna izjava volje posameznika, da se lahko njegovi osebni podatki obdelujejo za določen namen, ki jo potrdite v sklopu registracije s pritiskom na gumb: Registracija in privolitev z GDPR (link).

Podatki, ki jih zbiramo od vas so sledeči:

E-mail

Podatki, ki jih zbiramo so ob enem tudi nujni za kasnejšo sprovedbo pošiljanja novic.

Opozorilo: obveščamo vas, da je podajanje osebnih podatkov povsem prostovoljno.

V okviru registracije in strinjanja z v tem dokumentu navedenimi pogoji boste vpisali vse potrebne informacije na sledeči povezavi: www.gsnazarje.si/newsletter in sicer boste vpisali sledeče: elektronski naslov.

Nameni, za katere se osebni podatki zbirajo:

– obveščanje o dogodkih, prireditvah in drugih aktivnostih šole

– odgovor na vaše vprašanje, ki ste ga zastavili,

Obdelava osebnih podatkov

Obdelava osebnih podatkov pomeni kakršnokoli delovanje ali niz delovanj, ki se izvaja v zvezi z osebnimi podatki, ki so avtomatizirano obdelani ali ki so pri ročni obdelavi del zbirke osebnih podatkov ali so namenjeni vključitvi v zbirko osebnih podatkov, zlasti zbiranje, pridobivanje, vpis, urejanje, shranjevanje, prilagajanje ali spreminjanje, priklicanje, vpogled, uporaba, razkritje s prenosom, sporočanje, širjenje ali drugo dajanje na razpolago, razvrstitev ali povezovanje, blokiranje, anonimiziranje, izbris ali uničenje; obdelava je lahko ročna ali avtomatizirana.

S klikom na gumb Registracija in strinjanje z obdelavo osebnih podatkov prostovoljno soglašam z vključitvijo v seznam obveščanjaSeznanjen sem s tem, da se bodo moji osebni podatki obdelovali izključno s strani Glasbene šole Nazarje in ne bodo posredovani tretjim osebam, k čemur podajam svoje izrecno soglasje.

S potrditvijo te privolitve (to je s klikom na gumb: Registracija in strinjanje z obdelavo osebnih podatkov) nadalje izrecno soglašam, da Glasbena šola Nazarje moje osebne podatke obdeluje za naslednje namene:

– obveščanje o dogodkih, prireditvah in drugih aktivnostih šole

– odgovor na vaše vprašanje, ki ste ga zastavili,

S potrditvijo vseh izbir ali s klikom na gumb Registracija in strinjanje z obdelavo osebnih podatkov te privolitve izjavljam, da sem starejši(a) od 16 let in da so informacije, ki jih podajam, resnične in verodostojne.

Postopki za zagotavljanje pravic posameznika

Seznanjen sem, da:

  • lahko zahtevam vpogled v moje osebne podatke

  • lahko zahtevam popravek osebnih podatkov

  • lahko zahtevam blokiranje osebnih podatkov

  • lahko zahtevam izbris osebnih podatkov

  • lahko zahtevam omejitev uporabe osebnih podatkov

  • lahko zahtevam prenos osebnih podatkov

  • lahko vložim pritožbo pri nadzornemu organu, v primeru če menim, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.

Glasbena šola Nazarje se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za zgoraj opredeljene namene. V primeru, če bo nastala potreba po drugovrstni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vašo privolitev.

Glasbena šola Nazarje podpisnika te privolitve obvešča, da lahko podano privolitev kadarkoli prekliče, v urejanju vašega profila.

Osebni podatki se zbirajo samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni, največ pa za obdobje 750 mesecev. Po tem času jih bo Glasbena šola Nazarje izbrisala.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.